image/svg+xml

Patent Koordinasyon Birimimiz tarafından Üniversitemiz akademisyen ve öğrencilerine yönelik,  TÜRKPATENT  Sınai  Mülkiyet  Uzmanının  katılımıyla 'Yüksek Öğretim Kurumlarında Gerçekleşen Buluşlar ve Buluş Bildirim Zorunluluğu'  başlıklı semineri 8  Kasım  2022  saat  14.00'da  Kutlubey Yerleşkesi Kütüphane Binası Seminer Salonunda gerçekleştirilecektir. Seminer için, Ağdacı Yerleşkesinden saat 13:30da servis hareket edecektir.
  • Fizik tedavide yapay zekâ destekli sistem Japonya’dan patentlendi

• BARÜ, Türkiye’nin patent şampiyonları sıralamasında 3 alanda ilk 5’te

• Birimimiz tarafından “Yükseköğretim Kurumlarında Gerçekleşen Buluşlar ve Buluş Bildirim Zorunluluğu” semineri gerçekleştirildi

• Seminer : 'Yüksek Öğretim Kurumlarında Gerçekleşen Buluşlar ve Buluş Bildirim Zorunluluğu'

• TÜBİTAK 1505 ve 1702 Destekleme Programları Eğitimi Yapıldı

• Üniversitemizin bir patenti daha tescillendi

• Dünyada ilk olan sistemle kriminal vakalar yapay zekâ ile kolayca çözülecek

• 1702 Patent Tabanlı Teknoloji Transferi Destekleme Programı” ve “1505 Üniversite-Sanayi İşbirliği Destek Programı" Eğitimi Gerçekleştirildi.

• 3. Üniversiteler Arası Patent Yarışması

• Online Workshop (Ürün ve Marka Yönetimi)